Skip to content

’t Vlaggetje 

Kinderopvang ‘t Vlaggetje biedt gastouderopvang aan kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 12 jaar. De opvang is kleinschalig en heeft een huiselijke sfeer. Het is een kinderopvang waar liefde, warmte, veiligheid en respect hoog in het vaandel staan.  

Kinderen kunnen zich bij mij ontplooien en leren op hun eigen wijze. Kinderen tot 1 1/2 jaar hebben bij de opvang hun eigen ruimte waar een bedje staat met eigen knuffels en beddengoed. Rust, reinheid en regelmaat blijven noodzakelijk voor kinderen, met name voor kleine kinderen.

Mocht u behoefte hebben aan flexibele opvangtijden dan bied ik hier ruimte voor.

Verder ben ik ook van alle gemakken voorzien en hoeft u niet met bedjes, boxen, kinderstoelen etc. te slepen. Ik heb dit allemaal in huis. U hoeft alleen luiers en eventueel babyvoeding mee te nemen. Er bestaat ook een mogelijkheid om moedermelk te bewaren en op te warmen.

Voor de kinderen die al voor hun 4e jaar bij mij in de opvang zijn, bestaat de mogelijkheid om als ze in Berkhout naar de basisschool gaan voor-, en naschoolse opvang te krijgen. Echter dit moeten dan wel minimaal 2 dagen van de week zijn.

Ik werk hoofdzakelijk met gastouderbureau ViaViela samen en sta ook open voor anderen gastouderbureaus mits deze ook kwaliteit bieden en niet alleen maar erg goedkoop voor de vraagouder zijn. Een goed werkend gastouderbureau is van essentieel belang.

Kinderopvang ’t Vlaggetje is in het bezit van een eigen pedagogisch werkplan en visie. Mocht hier behoefte aan zijn tijdens de kennismaking, kan dit worden ingezien.

 

Back To Top