skip to Main Content

’t Vlaggetje 

Kinderopvang ‘t Vlaggetje biedt gastouderopvang aan kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 12 jaar. De opvang is kleinschalig en heeft een huiselijke sfeer. Het is een kinderopvang waar liefde, warmte, veiligheid en respect hoog in het vaandel staan.  

Kinderen kunnen zich bij mij ontplooien en leren op hun eigen wijze. Kinderen tot 1 1/2 jaar hebben bij de opvang hun eigen ruimte waar een bedje staat met eigen knuffels en beddengoed. Rust, reinheid en regelmaat blijven noodzakelijk voor kinderen, met name voor kleine kinderen.

Mocht u behoefte hebben aan flexibele opvangtijden dan bied ik hier ruimte voor.

Verder ben ik ook van alle gemakken voorzien en hoeft u niet met bedjes, boxen, kinderstoelen etc. te slepen. Ik heb dit allemaal in huis. U hoeft alleen luiers en eventueel babyvoeding mee te nemen. Er bestaat ook een mogelijkheid om moedermelk te bewaren en op te warmen.

Voor de kinderen die in Berkhout naar de basisschool gaan bestaat de mogelijkheid om voor-, en naschoolse opvang te krijgen. 

Ik werk met verschillende gastouderbureaus samen opdat we samen een keuze kunnen maken over welk gastouderbureau het beste bij uw wensen past.

Back To Top