skip to Main Content

Activiteiten 

Als de kinderen jarig zijn, maak ik daar een feest van. Ik hang wat slingers en ballonnen (altijd zo veel als dat de leeftijd van het kind wordt) op en we zingen met elkaar verjaardagsliedjes met het gebruik van muziekinstrumenten.

Het jarige kind krijgt een cadeau en een kaart van mij. Het is niet noodzakelijk dat de andere kinderen ook een cadeau meebrengen.
Wel bestaat de mogelijkheid om te trakteren. Is er geen traktatie dan krijgen de kinderen van mij iets extra lekkers te eten. Het moet wel een feestdag zijn!

Ik maak van deze heugelijke gebeurtenis ook foto’s die ik dan aan de ouder via de mail of What’sapp verstuur.

Een gastouderopvang dag is snel vol met dagelijkse bezigheden maar toch probeer ik wel met de kinderen spelletjes te doen, te tekenen, te knutselen, buiten te spelen, naar het “Berkhouter bos” te gaan, eieren te halen, naar de plaatselijke bakker, brieven te posten, iets voor oma/opa/mamma/pappa te maken als deze jarig zijn en in vakanties gaan we regelmatig op pad. Dit laatste is wel afhankelijk van hoeveel kinderen er zijn op die dag.

Door  Kiki zijn we altijd met leuke thema’s bezig die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Geen dag is hetzelfde en doen we diverse activiteiten op een speelse manier.

Back To Top