Skip to content

 Tarieven 

Buiten dat ik de kinderen opvang, bestaat ook de mogelijkheid voor deze ouders om hulp te vragen bij de opvoeding van hun kinderen. Hiervoor bied ik begeleiding als kindercoach aan.

 

Coaching is kortdurende oplossingsgerichte ondersteuning bij opvoedvragen en gedragsproblematiek.

Ik bied kindercoaching bij mij thuis aan, in een rustgevende ruimte. Dit doe ik meestal met de kinderen van 7 jaar en ouder. Op aanvraag kan ik ook op locatie bij u thuis komen als het voor de jongere kinderen is. Kinderen onder de ongeveer 7 jaar spiegelen vaak de thuissituatie en samen kunnen we dan kijken waar de vraag ligt.

Meestal gaan de geboortes niet met al te veel problemen echter als dit wel het geval was, kan het zijn dat het kindje hier wat last van heeft. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld wat meer verlatingsangst. Het is dan ook erg fijn als ouders bij de intake of als de baby nog niet geboren is, na de geboorte, vertellen hoe zij deze geboorte ervaren hebben. Daar kan ik dan op inspelen als er vragen ontstaan tijdens de opvang. Verder is het voor met name de moeder ook fijn om haar verhaal kwijt te kunnen.

 

Mocht er besloten worden tot een coachingstraject dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Dit valt niet meer onder de kinderopvang.


Een coachingsessie duurt 1 uur, de kosten hiervoor bedragen €60,-

(excl. btw)

U kunt uw afspraak tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering tot 24 uur voor de afspraak breng ik u de helft van het tarief in rekening. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak bent u het volledige tarief verschuldigd.

Back To Top