skip to Main Content

Over Ons 

Ik ben Daphne en getrouwd met Rob. Kinderen hebben altijd mijn liefde en aandacht gekregen. Bijzonder vond ik altijd weer hoe kinderen reageerden op de levensweg die ze mogen gaan. Hoe kinderen reageren als je interesse in ze toont en ze laat voelen dat je van ze houdt. Daardoor heb ik keuzes gemaakt in mijn leven die altijd weer met kinderen te maken hadden. Hoe kan ik kinderen het gevoel geven dat ze belangrijk zijn, dat ze mogen zijn die ze zijn? En hoe kan ik het zelfvertrouwen helpen versterken?

Kinderen die heel veel aandacht vragen omdat ze zo graag gehoord en gezien worden. Kinderen die heel luidruchtig kunnen zijn, of erg druk. Ze kunnen bij alles hulp vragen, terwijl ze het eigenlijk zelf kunnen. Kinderen die heel erg boos kunnen worden of misschien juist heel angstig. Alles kan ‘te’ zijn.

De stempels kunnen op deze kinderen neder dalen terwijl ze gewoon aandacht, liefde willen om hun leven te leven met alle levenslessen die daarbij kunnen horen.

© Kinderopvang 'T Vlaggetje - Daphne

De kinderen waarbij vragen omtrent gedrag opkomen wil ik graag begeleiden en kijken of we ze weer op het juiste spoor kunnen krijgen. Ik wil ze de rust in hun lijf weer terug geven, de negatieve spiraal doorbreken en ze helpen om dat wat op hun pad komt een plek te geven en er sterker uit te voorschijn te laten komen.

Ik heb veel ervaring met kinderen. Op 2 oktober 1995 ben ik begonnen met Kinderopvang ’t Vlaggetje, een kinderopvang aan huis waar kinderen met liefde, vertrouwen, veiligheid en respect worden opgevangen en altijd terecht kunnen met alle vragen die ze hebben. Ook ouders kunnen met vragen terecht, want bij geen enkel kind lag de beschrijving in de wieg.

Als ouder zijnde hoeft u niet met uw handen in het haar te zitten. De zon kan écht weer gaan schijnen. We kunnen er samen mee aan de slag gaan.

En wordt het kind wat groter en de vragen wat groter dan ben ik gelukkig ook in het bezit van een meerjarige studie Kindercoach met diploma, dus……waar kunt u terecht voor hulp?

Nou, ‘Daaroo, bij die kindercoach’……..en gastouder

We zijn ook te vinden op Facebook!

Facebook

Ik ben aangesloten bij:

Back To Top